Uitzending
De Vooravond - 3-9-2020

3-9-2020

De Vooravond

492 x bekeken | 0 reacties
6
Waarom is er de laatste tijd zo'n explosie aan geweld in de drillrapwereld en waardoor wordt dat veroorzaakt? Deze vragen bespreken we samen met jongerencoach Joshua Kotadiny en Paul Vugts, die in opdracht van het OM en de Mr Eva Meillo Stichting een boek heeft geschreven: Tieners achter de tralies. * Sinds de tweede wereldoorlog heeft Nederland niet eerder zo'n lange periode Oranje moeten missen. Jeroen Stekelenburg blikt vooruit op de wedstrijd van morgen; Nederland tegen Polen. * Chantal Janzen vertelt over het nieuwe seizoen Chantal Komt Werken. Waarin zij zichzelf weer in het diepe heeft gegooid door bij de meest uiteenlopende beroepen de handen uit de mouwen te steken. * Omroep Max bestaat 15 jaar. Jan Slagter vertelt de voor- en tegenslagen die zijn omroep heeft moeten doorstaan. Esmée van Kampen en Emma Wortelboer vertellen voor welke Max-programma's ze thuisblijven.

In deze uitzending van De Vooravond waren Chantal Janzen, Emma Wortelboer, Esmée van Kampen, Jan Slagter en Paul Vugts te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op donderdag 3 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee