Uitzending
De Vooravond - 23-9-2020

23-9-2020

De Vooravond

337 x bekeken | 0 reacties
5
Met o.a.: Ze is de voorvechter van de donorwet en maakt zich hard voor de wet voltooid leven maar Pia Dijkstra stopt als Kamerlid na de verkiezingen. Bij ons vertelt ze over haar besluit. * Het is niet de vraag f, maar wnneer Frank de Boer definitief wordt aangesteld als opvolger van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands Elftal. Jeroen Stekelenburg volgt voor de NOS alles rondom Oranje op de voet en praat ons bij. * Rotterdammers Lee Towers, Alex Boogers en Soufiane Touzani brengen een ode aan hun stad samen met de architect van het nieuwe depot van Museum Boijmans: Winy Maas. * David Attenborough is terug met een nieuwe film: A Life On Our Planet. Een persoonlijke documentaire over de status van de natuur. We praten erover met bewonderaar en bioloog Auke Florian Hiemstra en primatoloog Jan van Hooff die Attenborough al 60 jaar persoonlijk kent.

In deze uitzending van De Vooravond waren Alex Boogers, Jan van Hooff, Lee Towers, Pia Dijkstra, Soufiane Touzani en Winy Maas te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op woensdag 23 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee