Uitzending
De Vooravond - 22-9-2020

22-9-2020

De Vooravond

419 x bekeken | 0 reacties
6
Jonge BN'ers met een enorm bereik op sociale media spreken zich met #ikdoenietmeermee hard uit tegen de coronamaatregelen. We bespreken het met onder meer Talitha Muusse. * Een grote hit op Netflix: de ontluisterende documentaire The Social Dilemma, over de gevaren van sociale media. Sander Schimmelpenninck is onder de indruk. * Rutger Bregman schreef de absolute bestseller De Meeste Mensen Deugen. Voor cartograaf Carlijn Kingma het uitgangspunt voor een indrukwekkende tekening. Ze zijn alle twee te gast. * Het is feest: Opgelicht?! bestaat twintig jaar. Het tv-programma is al twee decennia de schrik van elke fraudeur en oplichter, en dat viert presentator Jaap Jongbloed later vanavond met een speciale jubileumuitzending. Maar eerst schuift hij bij ons aan. * Muziek: Tim Knol met het Dutch String Collective.

In deze uitzending van De Vooravond waren Jaap Jongbloed, Sander Schimmelpenninck en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op dinsdag 22 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee