Uitzending
De Vooravond - 17-9-2020

17-9-2020

De Vooravond

264 x bekeken | 0 reacties
6
Politiek duider Guus Valk en columnist Aylin Bilic bespreken dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin premier Rutte namens het kabinet reageerde. * Morgen is het een jaar geleden dat advocaat Derk Wiersum voor zijn huis werd doodgeschoten. Het werd betiteld als een aanval op de rechtsstaat. Wat is er sindsdien veranderd? We vragen het zijn naaste collega Bart Swier. * Journalist Haroon Ali gaat in zijn boek 'Half' de confrontatie aan met zijn vader, zijn afkomst én zichzelf. * Theo Maassen en Jim Deddes spelen in 'Niks Te Melden', een komische politieserie. De zesdelige reeks is vanaf zondag 20 september wekelijks te zien op NPO3.

In deze uitzending van De Vooravond was Theo Maassen te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op donderdag 17 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee