Uitzending
De Vooravond - 16-10-2020

16-10-2020

De Vooravond

277 x bekeken | 0 reacties
6
Met Danny Vera openen we Vera's Night Club. Hij vertelt over zijn voorliefde voor rock-'n-roll en er is uiteraard lekker veel muziek. * Drie jaar geleden werd de eerste tweet met #metoo verstuurd. Daarmee werd het probleem van seksueel grensoverschrijdend gedrag prominent op de kaart gezet. Wat heeft het opgeleverd? We maken de balans op met mediacriticus Madeleijn van den Nieuwenhuizen en strafrecht-advocaat Natacha Harlequin. * André Rieu kan door de coronacrisis niet optreden, maar kijkt hoopvol naar de toekomst met grootse plannen voor nieuwe Vrijthofconcerten. * Waldemar Torenstra reisde op zijn motor zestienduizend kilometer door Afrika: van Kaapstad tot Caïro, door twaalf landen in zestig dagen. Zijn reis is te zien in de serie Ondersteboven van Afrika.

In deze uitzending van De Vooravond waren André Rieu, Natacha Harlequin en Waldemar Torenstra te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee