Uitzending
De Vooravond - 14-9-2020

14-9-2020

De Vooravond

279 x bekeken | 0 reacties
6
Thomas Erdbrink bespreekt een nieuwe Deense TV-hit, waarin kinderen vragen stellen aan naakte mensen. * Vandaag stonden 25 verdachten voor de rechter wegens bedreigingen aan het adres van publiciste Clarice Gargard. Saskia Belleman was in de rechtszaal aanwezig. * Morgen is het Prinsjesdag en leest de koning traditiegetrouw de troonrede voor. Wij nemen alvast een voorproefje met een alternatieve versie door cabaretier Ronald Snijders. * De quiz Per Seconde Wijzer bestaat al sinds 1967. In het aanstaande seizoen wijzigt het format. Presentator Erik Dijkstra vertelt waarom. * Radio-dj Igmar Felicia schuift aan. Hij vertelde in het AD openhartig over zijn agressieve vader en een jeugd als Jehova-getuige.

In deze uitzending van De Vooravond waren Erik Dijkstra, Ronald Snijders en Thomas Erdbrink te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op maandag 14 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee