Uitzending
De toekomst is nu - De Toekomst van de liefde

De Toekomst van de liefde

De toekomst is nu

11-6-2008

| 859 x bekeken | 0 reacties
7
Vrouwen die geen man meer nodig hebben om een kind te krijgen en andersom. En als je het wel samen wil doen kan je via internet de perfecte DNA match laten zoeken. Maar houden die relaties nog wel stand in de toekomst en wat gebeurt er als we allemaal single worden? Alleen nog maar seks met robots? U ziet het in de toekomst van de liefde.

Sperma uit beenmerg
Duitse en Engelse onderzoekers zeggen dat het echt is gelukt: een spermacel maken uit beenmerg van een vrouw. Ze hebben volwassen stamcellen gebruikt en die ‘opdracht’ gegeven om een spermacel te vormen.

Datingsites: mooie mensen
Mooie mensen hebben het niet makkelijk. Op datingsites worden ze bedolven onder de berichten en in het uitgaansleven durft niemand ze aan te spreken omdat ze onbereikbaar lijken.

Datingsites: DNA Dating
Een in Boston gelegen bedrijf biedt sinds kort een dating-service aan waar de perfecte match gevonden wordt aan de hand van DNA.

Love Robots
De trend dat steeds meer (laag opgeleide) mannen geen vrouw meer kunnen krijgen heeft vergaande consequenties. Eén van de meest in het oog springende is het feit dat mannen zich voor hun seksuele behoeften gaan wenden tot sekspoppen.

Singles: scheidingen
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat steeds meer huwelijken eindigen in een scheiding. Zo gaan er in ons land per jaar ongeveer 60.000 koppels (getrouwd of samenwonend) uit elkaar.

Singles: singlereizen
Het aantal singles neemt wereldwijd (ook in ons land) steeds meer toe. Traditioneel gezien is vakantie een vorm van vrijetijdsbesteding waar stelletjes en gezinnen de grootste doelgroep vormen.

Singles: alibivakantie
En mocht je nog niet single zijn, maar je wel zo willen gedragen, dan hebben ze in Engeland dit bedacht, de Alibivakantie.

Deze uitzending van het programma De toekomst is nu met de titel De Toekomst van de liefde is uitgezonden op woensdag 11 juni door de KRO. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann en Adjiedj Bakas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee