Uitzending
De Tafel van Tijs - Is de seksuele revolutie doorgeslagen?

Is de seksuele revolutie doorgeslagen?

De Tafel van Tijs

9-11-2017

| 668 x bekeken | 0 reacties
7
Psychiater Bram Bakker en met Maartje Laterveer over seks en liefde, de Nederlandse vlag in de Tweede Kamer en Sarah Izat over de hoofddoek dragen tijdens werk. Hebben we seks en liefde te veel losgekoppeld en is dat de oorzaak van #MeToo? We praten erover met psychiater Bram Bakker en met Maartje Laterveer, auteur van het boek ‘Seks en vrouwen’.

Verder: De Nederlandse vlag krijgt een prominente plek in de Tweede Kamer. Volgens PVV-leider Geert Wilders is het goed dat onze nationale identiteit op die manier zichtbaar wordt in het parlement. Rik Torfs, panellid van de Tafel van Tijs, is dat volledig met hem eens.

En politieagente Sarah Izat wil via het College voor de Rechten van de Mens afdwingen dat ze tijdens haar werk een hoofddoek mag dragen. Zorgbestuurder Anne Westerduin (tevens panellid van de Tafel van Tijs) staat achter haar.

In deze uitzending van De Tafel van Tijs waren Bram Bakker en Geert Wilders te gast. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma De Tafel van Tijs met de titel Is de seksuele revolutie doorgeslagen? werd uitgezonden op donderdag 9 november door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie