Nieuwsbericht
De Stoutste Jongen van de Klas - Caroline Tensen in De Stoutste Jongen van de Klas

Caroline Tensen in De Stoutste Jongen van de Klas

De Stoutste Jongen van de Klas

6-2-2016

| 798 x bekeken | 0 reacties
7

Iedere klas heeft er wel ééntje. Een stoere jongen met een grote mond waar iedere andere jongen torenhoog tegenop kijkt en de meisjes smoorverliefd op zijn. De stoutste jongen van de klas die vaak een onuitwisbare indruk heeft gemaakt op zijn (vroegere) klasgenoten. Is hij ook na zijn schooltijd de stoute (inmiddels) man of leidt hij een voorbeeldig leven? In het nieuwe AVROTROS-programma De Stoutste Jongen van de Klas gaat Caroline Tensen op zoek naar die kwajongen van toen. Wat is er van hem terechtgekomen? Is hij nog steeds herkenbaar voor zijn oud-klasgenoten?

Caroline Tensen reist in De Stoutste Jongen van de Klas onder anderen af naar Oostenrijk voor een oud-voetballer die daar een nieuw leven is begonnen, zoekt een bekende muzikant op die zijn leven weer heeft herpakt na een jarenlange verslaving, vliegt naar Japan voor een ontmoeting met de jongen die opgroeide in een kindertehuis en eindelijk een thuis heeft gevonden en ontmoet een enfant terrible uit Amsterdam Zuid die toevlucht zoekt.

Alle vier hebben zij gemeen dat hun thuissituatie een belangrijke stempel heeft gedrukt op hun jeugd. Een jeugd die niet altijd even makkelijk is geweest en waarschijnlijk van invloed is geweest op hun gedrag. De heren geven hun reactie op de verhalen die verteld worden door vroegere klasgenoten en docenten. Herkennen zij zich hierin? Wat ging er achter hun gedrag schuil?

Je kunt de afleveringen van De Stoutste Jongen van de Klas na de uitzending direct terugkijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over De Stoutste Jongen van de Klas, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws