Uitzending
De Rijdende Rechter - Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol

De Rijdende Rechter

1-5-2018

| 2965 x bekeken | 0 reacties
6
Jetske van den Elsen gaat terug naar maar liefst drie zaken. In de eerste terugblik zien we hoe het nu gaat met Monique en Adama Sylla en hun buren Ralf en Leonie van Dijk. De buren wonen jarenlang met veel plezier naast elkaar. Ze sporten samen, barbecueën in de zomer en ze zitten zelfs samen aan het kerstdiner. Alles verandert als Ralf en Leonie een aanbouw in hun tuin bouwen. Volgens hen klopt ineens de erfgrens niet, moet de gezamenlijke schutting vervangen worden en moeten Monique en Adama ook hun schuur gedeeltelijk afbreken. Ze krijgen voor een groot deel gelijk van meester Reid, maar hoe gaat het nú met de buren? Daarna gaat Jetske uit eten met de autodealers Penders en Kalmoau die na het uitvechten van hun conflict bij de Rijdende Rechter weer op goede voet met elkaar staan. En als laatste kijken we hoe het nu is met de familie Van Herten in Horn die knettergek wordt van een bromtoon die van de buren lijkt af te komen.

John Reid was in deze uitzending van De Rijdende Rechter deskundige. De presentatie was in handen van Jetske van den Elsen. Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Naboarschop op de schop - De Bonnetjesaffaire - Horndol werd uitgezonden op dinsdag 1 mei door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee