Uitzending
De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter

4-4-2017

| 4185 x bekeken | 0 reacties
6
De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. Jos Lemmens heeft ontzettend veel last van de boom. Niet alleen vallen er takken uit de boom, in de herfst ligt zijn strak betegelde tuin onder het blad. En in de zomer als hij op zijn terras wil zitten, liggen er enorme hopen duivenpoep. Buurman Etienne Martinus vindt het allemaal maar gezeur. Een beetje groen in de wijk is toch juist fijn! En daarbij komt, zo'n boom verwijderen uit de achtertuin kost bakken met geld. Dat geeft ķe liever aan iets anders uit. De Rijdende Rechter meester John Reid gaat langs in Den Haag met een leger deskundigen om te bepalen wat er met de boom moet gebeuren.

John Reid was in deze uitzending van De Rijdende Rechter deskundige. De presentatie was in handen van Jetske van den Elsen. Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Haags gekronkel werd uitgezonden op dinsdag 4 april door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee