Uitzending
De Rijdende Rechter - Daar zit een luchtje aan

Daar zit een luchtje aan

De Rijdende Rechter

4-11-2008

| 2894 x bekeken | 0 reacties
7
Miranda Vernooij koopt vol verwachting haar eerste huisje in de Utrechtse wijk Lombok. Ze hoeft alleen nog maar wat te schilderen, want verder is het appartement volledig gerenoveerd. Maar al na een paar dagen begint de ellende. De riolering, die Miranda deelt met haar bovenbuurman en die bij de renovatie niet is vervangen, blijkt verstopt. De verkoper van het huis, de heer Ramsaran, biedt aan de werklieden die het huis hebben gerenoveerd, in te schakelen om de verstopping te verhelpen. Miranda lijkt vervolgens van de problemen af te zijn. Na enige tijd begint het echter te stinken in Miranda's huis. Ze blijkt een open riool onder haar vloer te hebben. Wie is verantwoordelijk voor deze ellende? En hoe komt die colafles in de rioolpijp? Kortom, een zaak waar een luchtje aan zit.

Deze uitzending van het programma De Rijdende Rechter met de titel Daar zit een luchtje aan is uitgezonden op dinsdag 4 november door de NCRV. De presentatie was in handen van Frank Visser.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee