Uitzending
De Reünie - Scholengemeenschap Zaanlands Lyceum, Zaandam

Scholengemeenschap Zaanlands Lyceum, Zaandam

De ReŁnie

30-11-2014

| 2400 x bekeken | 0 reacties
7
SG Zaanlands Lyceum uit Zaandam, 5 HAVO 1997. Chrispijn is als kind een groot dierenliefhebber. Op de middelbare school wist hij al snel wat hij wilde worden: dierenarts! En dat is gelukt, op een wel heel speciale plek: het wildlife dierenpark van Sjeik Saoud in Qatar. Middenin de woestijn behoedt Chrispijn dieren voor uitsterven met een uitgebreid 'conservation' programma. Muziek is belangrijk voor de leerlingen van het Zaanlands Lyceum. Ook voor Martijn. Hij zingt regelmatig in de schoolband en doet mee aan zangwedstrijden. Wint een prijs, zingt in een R&B band, maar opeens is het voorbij. Nu zingt Martijn alleen nog maar thuis, op zolder. Rob gaat kijken hoe hij Martijn kan helpen weer plezier in optreden te krijgen. Roxane is op school een stil onopvallend meisje. Doet braaf haar werk, maar echt gelukkig is ze niet. Ze wordt stewardess, vliegt de hele wereld over , mooi, maar niet wat ze precies wil. En nu woont ze op een berg op Ibiza, in een tent, in een community dichtbij de natuur, zelfvoorzienend en heel gelukkig! Ze gelooft in een andere wereldorde waarbij het om liefde gaat en niet om macht en geld.

De presentatie was in handen van Rob Kamphues. Deze uitzending van het programma De ReŁnie met de titel Scholengemeenschap Zaanlands Lyceum, Zaandam werd uitgezonden op zondag 30 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee