Nieuwsbericht
De Nieuwsquiz 2023 - Beau van Erven Dorens en Daphne Lammers presenteren samen

Beau van Erven Dorens en Daphne Lammers presenteren samen

De Nieuwsquiz 2023

14-12-2023

| 758 x bekeken | 0 reacties
6
Het einde van het jaar nadert. Hoe leuk is het dan om terug te kijken naar dit jaar met een quiz? RTL 4 heeft het bedacht met de nieuwe kennisquiz De Nieuwsquiz 2023. Beau van Erven Dorens en Daphne Lammers neemt het publiek mee in het jaar 2023 dat bekend staat om haar vele gebeurtenissen. Vooral nostalgische momenten en oh ja momenten zullen aan de orde komen.

Met de kennisquiz strijden drie duo’s tegenover elkaar die op verschillende gebieden specialiteiten hebben. Zoals sport, politiek en entertainment. Wie zal de meeste vragen goed beantwoorden? Na 2 afleveringen komt er een spannende finale waarbij 2 duo's het tegen elkaar opnemen.

Het duo heeft al eerder zij aan zij gestaan tijdens de verkiezingen. En nu presenteren ze samen de Nieuwsquiz. Daphne Lammers: “Tussen Kerst en Oud en Nieuw is van mij. Iedereen thuis knus op de bank voor de televisie. En ik denk dat dat wel voor meer mensen geldt. En hoe leuk is het om de quiz te presenteren met Beau. Hij kan de sfeer goed aanvoelen en is net zo sentimenteel als ik.”

Beau van Erven Dorens: “Hoe gezellig is het om tijdens de donkere dagen na kerst terug te blikken op al het nieuws van het afgelopen jaar? En met wie kan dat beter dan met de veelzijdige Daphne Lammers en het RTL Nieuws?”.

Het duo en de kennisquiz zal te zien zijn op 27,28 en 29 december op RTL 4 om 22:00 uur. De quiz is geproduceerd door PilotStudio.

Klik hier voor meer informatie over De Nieuwsquiz 2023, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws