Uitzending
De naakte waarheid - Najaar 2008 aflevering 2

Najaar 2008 aflevering 2

De naakte waarheid

17-9-2008

| 2582 x bekeken | 0 reacties
6
In het nieuwe RTL 4-programma ‘De Naakte Waarheid’ laat presentatrice Daphne Deckers, bijgestaan door mental coach Robert Pino, vrouwen zien hoe zij er goed uit kunnen zien en zich goed kunnen voelen, ongeacht hun lichaamsvorm of maat. In aflevering 1 hebben we kunnen zien hoe Wendy opbloeide van een onzeker meisje naar een vrouw vol zelfvertrouwen. Deze keer is het de beurt aan Hanna.

De 46-jarige Hanna uit het hoge noorden lijdt al jaren onder haar negatieve zelfbeeld. Hanna wordt verdrietig van alles wat ze in de spiegel ziet. Sterker nog: ze doet er alles aan om zo min mogelijk in de spiegel te kijken. Niet alleen haar lichaam, ook haar haar vindt ze verschrikkelijk. Hanna is vreselijk onzeker over zichzelf, en kan door die onzekerheid dagenlang in een dip zitten. Dan trekt ze steevast dezelfde hooggesloten broek en hetzelfde saaie vest aan. Ook al duurt dat een week…Vijf jaar geleden heeft Hanna een beroerte gehad, en liep haar relatie met haar ex-man volkomen spaak. Dat leverde haar zo’n psychische klap op, dat ze altijd twijfelt of ze wel goed genoeg is voor haar huidige man Freek.
Hoe zal zij de spiegelconfrontatie die Robert voor haar in petto heeft ervaren? Lukt het Hanna haar negatieve zelfbeeld te veranderen in een positieve? En… is zij uiteindelijk klaar voor de naakte waarheid? Kijk woensdag 17 september om 21.25 uur naar RTL 4 voor aflevering 2!

Deze uitzending van het programma De naakte waarheid met de titel Najaar 2008 aflevering 2 is uitgezonden op woensdag 17 september door RTL4. De presentatie was in handen van Daphne Deckers en Robert Pino.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie