Uitzending
De leugen regeert - 24-10-2008

24-10-2008

De leugen regeert

1535 x bekeken | 0 reacties
6
Patty Harpenau schreef het boek Het geheim van The Secret. Het KRO-programma Profiel besteedde een uitzending aan haar. Patty dacht dat het een prettige uitzending zou worden, maar in plaats daarvan werd het een aanklacht. Profiel onthulde dat de mensen achter The Secret nog nooit van Patty Harpenau hadden gehoord.

Een reportage uit Duitsland. De chef van de politieke redactie van de Duitse boulevardkrant Bild-Zeitung, Nikolaus Blome, schreef een buitengemeen genuanceerd boek over het functioneren van het Duitse parlement. Die nuance sloeg in als een bom, want juist Bild-Zeitung staat bekend om haar haatcampagnes tegen vooral de linkse politici. Is Blome schizofreen geworden? vragen de vice-voorzitter van het parlement Wolfgang Thierse, en de onderzoeksjournalist GŁnter Wallraf zich af.

Columnist Francisco van Jole heeft het over de kritiek van omroepbaas Hagoort op de actualiteitenprogramma's van de publieke omroep.

Presentatie: Felix Meurders.

Deze uitzending van het programma De leugen regeert is uitgezonden op vrijdag 24 oktober door de VARA. Te gast waren Francisco van Jole en Patty Harpenau. De presentatie was in handen van Felix Meurders.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie