Programma
De Kraak

De Kraak

6
De Kraak is een Vlaamse misdaadserie bij VERONICA. De Kraak is een wekelijkse thrillerserie vol spanning en actie en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het verhaal van De Kraak draait om de 20-jarige Jeremy Peeters. Jeremy is een nogal verlegen maar geniale computer nerd. Hij leeft in complete anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking geweest. Dat verandert allemaal nadat hij een hackerswedstrijd wint. Alidor Van Praet zoekt namelijk een manier om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te krijgen. Alidor is een professioneel oplichter en heeft net een gevangenisstraf van 2 jaar achter de rug.Als hij Jeremy zijn weg door een computerwedstrijd ziet hacken weet hij dat hij de sleutel is tot zijn succes. Alidor wil met zijn oplichtersbende en hulp van Jeremy een internationale bank digitaal te kraken. Zo willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen, ter waarde van maar liefst 350 miljoen euro! Hun doelwit is een grote bank in Frankfurt. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Wanneer de dag van de overval steeds dichterbij komt, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft.
De hoofdrollen worden gespeeld door Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Hilde De Baerdemaeker, Ella-June Henrard, Chris Thijs, Manuel Broekman en Dirk van Dijck. De Kraak heeft elke vrijdag een spannende nieuwe aflevering voor je!
De eerste uitzending van De Kraak is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Kraak

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Kraak online beschikbaar komt)
Nieuws over De Kraak
 • De Kraak - Veronica zendt serie van makers Undercover uit

  Veronica zendt serie van makers Undercover uit

  7-4-2022

  De makers van de Netflix-serie Undercover komen met de nieuwe tv-serie De Kraak. De thriller was in 2021 al in BelgiŽ te zien, maar gaat vanavond in premiŤre op Veronica. De serie draait om computernerd Jeremy Peeters die verstrikt raakt in het web van meesteroplichter Alidor Van Praet.

  Van Praet komt na twee jaar gevangenisstraf weer vrij en moet zijn fortuin opnieuw opbouwen. Als de 20-jarige IT-student Jeremy Peeters een hackerswedstrijd wint, wordt hij gevraagd om digitaal een bank te kraken. De bende wil 350 miljoen euro buitmaken, maar dat verloopt niet volgens plan.

  De rol van Jeremy wordt vertolkt door Tijmen Govaerts en Gene Bervoets speelt Alidor Van Praet. Ook de Nederlandse acteur Manuel Broekman is te zien in De Kraak, dat vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 20:30 uur te zien is op Veronica. De Kraak is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
  Lees verder
Over dit programma