Nieuwsbericht
De Grote Kleine Treinen Competitie - Zes teams strijden op NPO 1 om titel van beste modeltreinbouwer

Zes teams strijden op NPO 1 om titel van beste modeltreinbouwer

De Grote Kleine Treinen Competitie

12-10-2021

| 3223 x bekeken | 0 reacties
6
André van Duin start de zoektocht naar de beste modeltreinbouwer van Nederland. In De Grote Kleine Treinencompetitie gaan zes teams de strijd met elkaar aan om de mooiste modelspoorbaan te bouwen. De hoofdprijs is De Gouden Locomotief en een plek op een grote modeltreinenexpositie.

Elke aflevering heeft een thema. Binnen dit thema moeten de teams in korte tijd een gedeelte van een modelspoorbaan bouwen. Aan het einde van de aflevering worden de creaties samengevoegd tot één modelspoorbaan. De teams worden beoordeeld door Diane Meyboom en Evan Daes.

In de eerste aflevering, die woensdagavond om 20:30 uur te zien is op NPO 1, is het thema ‘film’. De teams moeten een modelbaan bouwen die geïnspireerd is op een film waarin treinen een grote rol spelen. Filmregisseur Tim Oliehoek zal Diane Meyboom en Evan Daes ondersteunen als gastjurylid.

Klik hier voor meer informatie over De Grote Kleine Treinen Competitie, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Zes teams strijden op NPO 1 om titel van beste modeltreinbouwer

  Zes teams strijden op NPO 1 om titel van beste modeltreinbouwer

  12-10-2021

  André van Duin start de zoektocht naar de beste modeltreinbouwer van Nederland. In De Grote Kleine Treinencompetitie gaan zes teams de strijd met elkaar aan om de mooiste modelspoorbaan te bouwen. De hoofdprijs is De…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten