Uitzending
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

23-7-2017

| 1420 x bekeken | 0 reacties
5
Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Acteur Ferry Doedens en auteur Ronald Giphart worden betoverd door de schoonheid van Albanië, maar schreeuwen het ook uit van angst als ze over bergpassen met diepe afgronden moeten rijden. Ze raken ontroerd als ze een van de overblijfselen van de gruwelijke Balkan historie bezoeken. Onderweg probeert Ronald Ferry de liefde voor literatuur bij te brengen. Ferry en Ronald worden hartelijk welkom geheten door een familie die de moeilijke communistische periode nog heeft meegemaakt. En op weg naar eindbestemming Kosovo bezoeken ze een mijnenveld en helpen ze mee die op te ruimen.

In deze uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld waren Ferry Doedens en Ronald Giphart te gast. Deze uitzending van het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld met de titel Ferry Doedens en Ronald Giphart - Albanië werd uitgezonden op zondag 23 juli door BNN.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld - Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    Gaby Blaaser en Famke Louise in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

    26-4-2020

    Ryanne van Dorst, Guido Weijers en Famke Louise trotseren de gevaarlijkste wegen van de wereld in het nieuwe seizoen van de NPO 3-show De Gevaarlijkste Wegen. Het reisprogramma keert vanavond terug op televisie bij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten