Uitzending
De Frogers: Helemaal Heppie - Najaar 2009 aflevering 7

Najaar 2009 aflevering 7

De Frogers: Helemaal Heppie

3-12-2009

| 4436 x bekeken | 1 reacties
7
Deze week proberen De Frogers de deelnemers van het zoganaamde ouder-kindkamp een onvergetelijke week te bezorgen. Er zijn alleenstaande moeders met hun kinderen, een alleenstaande vader met zn zoon n een heel gezin met drie kinderen bij Heppie deze week.

Maar ook Nieke is er met haar zoon Jasper. Jasper is autistisch en als alleenstaande moeder heeft Nieke het daar niet makkelijk mee. Maar als ze ziet wat deze week met Jasper doet, kan ze haar geluk niet op.

Terwijl hij angstig en bang op maandag aankwam, ziet ze hem gedurende de week steeds meer lachen; iets dat hij thuis bijna nooit doet.

Ren en Natasja hebben bijzondere gasten geregeld deze week: Edgar Davids komt voetballen met de kinderen, ook John Williams en Tim van Di-rect (van het RTL sterrenteam) voetballen mee.

Als de hele groep een wedstrijd doet op een zeephelling, krijgt Didier Froger (helemaal per ongeluk) een klap tegen zijn kaak; zn gezicht wordt blauw en helemaal opgezet.

Mari van der Ven en Renate Verbaan komen de dames helpen zich op te tutten voor de bonte avond waar Danny Froger en musicalster Jim zingen.

Deze uitzending van het programma De Frogers: Helemaal Heppie met de titel Najaar 2009 aflevering 7 is uitgezonden op donderdag 3 december door RTL4. Te gast waren Renate Verbaan, John Williams, Edgar Davids en Mari van de Ven.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie