Uitzending
De Frogers: Helemaal Heppie - Najaar 2009 aflevering 6

Najaar 2009 aflevering 6

De Frogers: Helemaal Heppie

26-11-2009

| 5058 x bekeken | 1 reacties
9
De Frogers zijn weer terug in Veldhoven, nadat ze een week met de camper en de kinderen in Scheerwolde hebben doorgebracht. Deze week proberen ze de deelnemers van het ouder-kindkamp een onvergetelijke week te bezorgen.

Er zijn alleenstaande moeders met hun kinderen, een alleenstaande vader met z’n zoon én een heel gezin met drie kinderen bij Heppie deze week.

Fanny, Marco en hun drie kinderen hebben veel meegemaakt de laatste paar jaar en zitten nu financieel zo krap dat ze niet op vakantie kunnen. Claudia is net gescheiden en zit in de schuldsanering. Heppie is voor haar en haar twee kinderen een uitkomst.

Natasja en René hebben weer allerlei leuke activiteiten geregeld. Zo komen Sascha Visser en de drie lama’s, Ruben Nicolaï, Ruben van der Meer en Tijl Beckhand langs om een bos-spel te spelen. Zoals de mannen het spel uitvoeren wordt het slapstick.

René heeft Harm-Jan de bbq-man geregeld en organiseert een bingo-avond. Dat vinden ouders en kinderen fantastisch, want ze kunnen eten wat ze willen, zonder na te hoeven denken en ze gaan naar huis met koffiezetapparaten, spelletjes en andere bingo-prijzen.

Als de hele groep gaat bowlen, doet René een wedstrijdje met z’n zoons. De inzet is wie er die avond in de tent of in de camper mag slapen.

Deze uitzending van het programma De Frogers: Helemaal Heppie met de titel Najaar 2009 aflevering 6 is uitgezonden op donderdag 26 november door RTL4. Te gast waren Sascha Visser, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Tijl Beckand. De presentatie was in handen van René Froger en Natasja Froger.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie