Nieuwsbericht
De Familie Kruys - Derde seizoen Familie Kruys

Derde seizoen Familie Kruys

De Familie Kruys

4-1-2017

| 1175 x bekeken | 0 reacties
6
Het derde seizoen van Familie Kruys is vanaf half maart te zien op RTL4, dat heeft de tv-zender woensdag bekendgemaakt. Twee maanden voor de start op televisie, gaat het derde seizoen al in première bij Videoland. Vanaf 27 januari is de serie over styliste Bette te zien bij de videodienst.

Het tweede seizoen eindigde met het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek en weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout).

Ondertussen is de zwangere Ruxandra (Elise Schaap) naar Roemenië gevlucht. Ze is klaar met het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet). Deze beslissing zorgt er echter voor dat Thomas alleen maar meer in de problemen komt en uiteindelijk, zonder schoenen, in een politiecel belandt.

In acht nieuwe afleveringen leidt het leven van Bette en haar excentrieke familie wederom tot veel hilarische situaties. Bette verzorgt ook in het nieuwe seizoen de styling voor diverse bekende Nederlanders, zoals Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra en Hans Klok.

Klik hier voor meer informatie over De Familie Kruys, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws