Nieuwsbericht
De Eilanden - Bioloog Midas Dekkers ontdekt Waddeneilanden

Bioloog Midas Dekkers ontdekt Waddeneilanden

De Eilanden

6-4-2018

| 2089 x bekeken | 0 reacties
6

In de nieuwe serie De Eilanden neemt Midas Dekkers de kijker op poëtische wijze mee naar de Waddeneilanden. In de zesdelige serie van Omroep MAX brengt de bioloog per jaargetijde een bezoek aan één eiland. Midas neemt de kijker op zijn oude Solex mee over de Eilanden.
Lang bestond het plan om de Waddenzee in te polderen, maar wegens protest en gebrek aan geld werd dit geen realiteit. De Eilanden bleven bestaan en vormen vandaag oorden van rust, ruimte en identiteit. Op het vasteland lijkt alles gejaagd en geregeld, maar hoe is dat op de Eilanden?
Midas gaat naar de Waddeneilanden om deze complexe vragen te beantwoorden. “Naast rake observaties levert dit door de seizoenen gekleurde portretten van bewoners en hun gebruiken op. Kortom: we gaan samen op zoek naar wat rest van de Waddeneilanden”, aldus Omroep MAX.

Klik hier voor meer informatie over De Eilanden, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Bioloog Midas Dekkers ontdekt Waddeneilanden

  Bioloog Midas Dekkers ontdekt Waddeneilanden

  6-4-2018

  In de nieuwe serie De Eilanden neemt Midas Dekkers de kijker op poëtische wijze mee naar de Waddeneilanden. In de zesdelige serie van Omroep MAX brengt de bioloog per jaargetijde een bezoek aan één eiland. Midas neemt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten