Uitzending
Dat ding van Tante Es - Willeke Alberti, Ronald de Boer en Raul Midón

Willeke Alberti, Ronald de Boer en Raul Midón

Dat ding van Tante Es

29-3-2015

| 1497 x bekeken | 0 reacties
6
Zondagavond is het één groot feest in de achtertuin van Tante Es!

In deze aflevering komt actrice Willeke Alberti langs. Willeke vierde onlangs haar zeventigste verjaardag en haar zestigjarig artiestenjubilieum; een mooie aanleiding voor een feestje bij Tante Es! Tante Es sprak af met zoon Johnny en vroeg hem alles over zijn moeder Willeke.

Voormalig profvoetballer Ronald de Boer komt ook langs op het feestje! Ronald wordt binnenkort voor de vijfde keer vader van een dochter. Tante Es is benieuwd hoe Ronald zich staande houdt met al die vrouwen thuis. Hij praat ook met Tante Es over zijn werk als ambassadeur voor ‘Spieren voor Spieren’. In een gesprek met voormalig ploeggenoot Edwin van de Sar, probeert Tante Es een aantal kleedkamer geheimen te ontfutselen.

En deze aflevering wordt geheel in stijl afgesloten met een muziekoptreden van de Amerikaanse singer-songwriter Raul Midón.

In deze uitzending van Dat ding van Tante Es waren Ronald de Boer en Willeke Alberti te gast. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma Dat ding van Tante Es met de titel Willeke Alberti, Ronald de Boer en Raul Midón werd uitgezonden op zondag 29 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee