Uitzending
Dat ding van Tante Es - Roel van Velzen, Alexander Pechtold

Roel van Velzen, Alexander Pechtold

Dat ding van Tante Es

4-4-2015

| 1593 x bekeken | 0 reacties
8
Op zaterdag 4 april ontvangt Tante Es muzikant Roel van Velzen en Alexander Pechtold. Roel heeft een wel heel bijzonder cadeau meegenomen voor Tante Es. Tante Es heeft het o.a. met Roel over zijn tijd bij Crazy Piano’s. Hoe seks, drugs en rock’n roll was Roel in die tijd? Aan het einde van het programma speelt hij met zijn band zijn nieuwe single ‘Call It Luck’. Alexander Pechtold komt ook langs bij Tante Es. Het mooie resultaat van D66 bij de Provinciale Staten Verkiezing is reden voor een feestje! Tante Es drinkt met meneer Pechtold een goed glas whisky. Wat laat meneer Pechtold los over de recente geruchten over een op hande zijnde echtscheiding? Net als elke week kijken Tante Es en haar gasten naar de leukste soap van Nederland; ‘Sopo’.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma Dat ding van Tante Es met de titel Roel van Velzen, Alexander Pechtold werd uitgezonden op zaterdag 4 april door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee