Uitzending
Dat ding van Tante Es - Angela Schijf, Dré & Rox Hazes en Martijn Fischer

Angela Schijf, Dré & Rox Hazes en Martijn Fischer

Dat ding van Tante Es

21-3-2015

| 1754 x bekeken | 0 reacties
8
Zaterdag 21 maart is er weer een nieuwe aflevering van 'Dat ding van Tante Es'. Tante Es ontvangt niemand minder dan actrice Angela Schijf, o.a. bekend van haar hoofdrol in de razend populaire televisieserie ‘Flikken Maasstricht’.Tante Es praat met haar over haar kinderen, het theaterstuk waarin ze speelt met haar eigen man en Tante Es leert haar Surinaams yoga.

Dré Hazes en Rox Hazes komen samen met Martijn Fischer ook nog even langs op het feestje. Ze hebben het over de ‘Holland Zingt Hazes’ concerten in de Ziggo Dome, de populariteit van Hazes in Suriname en de gelijkenissen tussen Martijn en André. Tante Es ging op bezoek bij hun goede vriend Jeroen van der Boom om hem uit te horen over Dré en Rox.

Dré, Rox en Martijn sluiten de avond op passende wijze af met de Hazes hit ‘Het laatste Rondje’.

Net als elke week onderbreekt Tante Es het feestje om naar haar favoriete soap te kijken; ‘Sopo’.

In deze uitzending van Dat ding van Tante Es waren Angela Schijf, Jeroen van der Boom, Martijn Fischer en Dré Hazes te gast. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma Dat ding van Tante Es met de titel Angela Schijf, Dré & Rox Hazes en Martijn Fischer werd uitgezonden op zaterdag 21 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee