Uitzending
Cinema - 19-12-2007

19-12-2007

Cinema

1047 x bekeken | 0 reacties
6
In de kostuumfilm Elizabeth: The Golden Age zien we Cate Blanchett opnieuw in de rol van koningin Elizabeth I. Terwijl haar troon bedreigd wordt door het Spaanse leger, komt Elizabeths positie ook in gevaar door haar relatie met avonturier Sir Walter Raleigh (Clive Owen) die niet van adel is. Cinema.nl sprak met Cate Blanchett over deze film.

De nieuwe film van Dick Maas, Moordwijven, verschijnt deze week in de bioscoop. Drie miljonairsvrouwen (Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis en Sanne Wallis de Vries) huren op de Amsterdamse wallen een moordenaar in om de overspelige echtgenoot van een van hen uit de weg te ruimen.

In I am Legend blijkt de laatste man op aarde niet alleen te zijn. Als gevolg van een virus zijn vrijwel alle mensen veranderd in vampiers en Robert Neville (Will Smith) gaat de strijd met ze aan om de mensheid te redden. In Cinema.nl een interview met hoofdrolspeler Will Smith.

Verder in Cinema.nl aandacht voor de animatiefilm Bee Movie, met stemmen van o.a. Jerry Seinfeld en Renée Zellweger. Barry de bij is net afgestudeerd, maar niet tevreden met zijn enige carrièremogelijkheid: honing maken. Programma in samenwerking met de Volkskrant.

Hierin werd geacteerd door Hadewych Minis. Deze uitzending van het programma Cinemania werd uitgezonden op woensdag 19 december door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee