Uitzending
Cash op Zolder - 20-7-2010

20-7-2010

Cash op Zolder

1732 x bekeken | 0 reacties
6
Doortje en haar vriend Frank willen samen een rashond kopen. Om hun wens uit te laten komen, bezoeken Sipke Jan en taxateur Frederik hun huis om te kijken welke bijzondere objecten onder de veilinghamer gaan.
Doortje (54) woont in een landelijk huisje in Brabant. Ze heeft vier kinderen, maar zij zijn allemaal al het huis uit. Doortje heeft met haar vriend Frank een lat-relatie; en dat terwijl hij op nog geen 500 meter van haar vandaan woont. Ze houden veel van elkaar, maar ook van hun eigen huis. Daar kunnen ze allebei moeilijk afstand van doen. Daarom hebben ze voor deze relatievorm gekozen. Ze wonen soms in het huis van Doortje, en dan weer in het huis van Frank.

Wens:
Doordat Doortje en Frank elkaar op latere leeftijd hebben gevonden, hebben ze samen geen kinderen. Om toch een soort van kind samen te kunnen opvoeden zouden zij graag een Weimaraner pup in hun gezin willen opnemen. Om dit hondje aan te kunnen schaffen, en minimaal een jaar te kunnen onderhouden, hebben zij ten minste 1500,- nodig.

Veiling:
Tijdens de veiling gingen de objecten van Doortje en Frank als zoete broodjes over de toonbank. De veiling bracht hen maar liefst 2550,- op. Voor dit geld hebben zij 'hun gezin' uitgebreid met puppy Sjors. Het hondje leeft net als Doortje en Frank het ene gedeelte van de week in het huis van Doortje, en het andere gedeelte in het huis van Frank.

Deze uitzending van het programma Cash op Zolder is uitgezonden op dinsdag 20 juli door de AVRO. De presentatie was in handen van Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee