Uitzending
Cash op Zolder - 13-7-2010

13-7-2010

Cash op Zolder

1620 x bekeken | 0 reacties
7
Chantal wil na zes jaar een echte vakantie vieren met haar kinderen. Om hun wens uit te laten komen, bezoeken Sipke Jan en taxateur Poekelien hun huis om te kijken welke bijzondere objecten onder de veilinghamer gaan.
Chantal (38) woont al haar hele leven in Den Haag. Ze woont daar samen met haar kinderen Lisa (11) en Jayce (8). Na het overlijden van haar moeder, met wie ze een hele hechte band had, heeft ze het huis van haar moeder gerfd. Vanwege de bijzondere band met haar moeder en het huis wil ze liever niet verhuizen. Maar financieel heeft Chantal het niet makkelijk, als alleenstaande moeder in het grote huis. Ze is daarom al zes jaar niet met haar kinderen op vakantie geweest. Dat is dan ook haar droom: met de kinderen naar Disneyland Parijs.

Wens:
Chantal heeft altijd geroepen dat ze met de kinderen graag naar een pretpark in Parijs zou willen gaan. Dit zou ze voor de tiende verjaardag van Lisa gedaan hebben. Inmiddels is Lisa bijna 12 en nog steeds niet in Disneyland geweest. Vandaar dat Chantal haar huis wil opruimen en met de opbrengst van de veiling graag naar Parijs wil afreizen om daar naar het pretpark te gaan. Hiervoor heeft ze minimaal 1500,- nodig.

Veiling:
De veiling heeft Chantal geen windeieren gelegd. Ze heeft maar liefst 4010,- opgehaald met haar objecten. Hierdoor kan ze eindelijk haar lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan. Inmiddels is ze een lang weekend met de kids naar EuroDisney geweest.

Deze uitzending van het programma Cash op Zolder is uitgezonden op dinsdag 13 juli door de AVRO. De presentatie was in handen van Sipke Jan Bousema.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee