Nieuwsbericht
Café Hendriks en Genee - Café Hendriks & Genee terug met tweede seizoen

Café Hendriks & Genee terug met tweede seizoen

Café Hendriks en Genee

2-11-2019

| 929 x bekeken | 0 reacties
7
Wilfred Genee en Hélène Hendriks keren vanavond terug op televisie met hun talkshow Café Hendriks & Genee. Ondanks de lage kijkcijfers mogen de sportpresentatoren door met hun praatprogramma, waarin zij elke zondagavond op Veronica de voorbije week doornemen.

De talkshow gaat wel op de schop. “De jukebox is eruit, van Willibrord hebben we afscheid genomen, net als van de barmannen en we zitten met minder gasten aan tafel. Zodat er meer rust is”, vertelde Genee dinsdag in het AD. Vanavond komen Klaas Dijkhoff, Britt Dekker en Paul de Leeuw langs.

Het eerste seizoen van Café Hendriks & Genee kreeg veel kritiek, ook van VI-collega’s Johan Derksen en René van der Gijp. “Het was een gedoe. Ik hoop dat in de nieuwe serie dat gedoe verdwenen is”, zei Derksen eind september nog tegen Wilfred Genee in de uitzending van Veronica Inside.

Klik hier voor meer informatie over Café Hendriks en Genee, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Café Hendriks & Genee terug met tweede seizoen

  Café Hendriks & Genee terug met tweede seizoen

  2-11-2019

  Wilfred Genee en Hélène Hendriks keren vanavond terug op televisie met hun talkshow Café Hendriks & Genee. Ondanks de lage kijkcijfers mogen de sportpresentatoren door met hun praatprogramma, waarin zij elke zondagavond…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten