Uitzending
Buitenhof - Roemenië, Zuid-Afrika & Hans Wijers

RoemeniŽ, Zuid-Afrika & Hans Wijers

Buitenhof

8-12-2013

| 1351 x bekeken | 0 reacties
8
Ireny Comaroschi
Het ideaal van de vrije Europese arbeidsmarkt staat steeds meer ter discussie. Maandag vergadert minister Asscher in Brussel opnieuw over de arbeidsmigratie van Oost Europeanen. De weerzin tegen deze arbeidskrachten groeit. In Nederland maar ook in Engeland, waar premier Cameron deze week voor minder rechten pleitte voor deze groep. In Buitenhof: Ireny Comaroschi, de Roemeense ambassadeur in Nederland.

Zuid-Afrika-ganger Tom Lanoye
De Vlaamse schrijver Tom Lanoye woont een groot deel van het jaar in Zuid-Afrika. Al 20 jaar volgt hij de ontwikkelingen in het land op de voet. Hoe kijkt hij naar het Zuid Afrika van morgen, nu Nelson Mandela is overleden.

Hans Wijers
Hans Wijers staat nummer 2 op de lijst van meest invloedrijke Nederlanders in de Volkskrant. De oud-minister van economische zaken en oud-CEO van AKZO is tegenwoordig commissaris bij Heineken, Shell en Ajax. Een gesprek over economie, politiek en duurzaamheid.

In deze uitzending van Buitenhof waren Hans Wijers en Tom Lanoye te gast. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel RoemeniŽ, Zuid-Afrika & Hans Wijers werd uitgezonden op zondag 8 december door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie