Uitzending
Buitenhof - Pieter Omtzigt, Johannes Kramer

Pieter Omtzigt, Johannes Kramer

Buitenhof

20-10-2019

| 490 x bekeken | 0 reacties
6
Stikstofcrisis: hoe verder?
Trekkers op het Malieveld, voor de provinciehuizen en het RIVM: de stikstofcrisis lijkt deze week verre van beslecht. Integendeel, de onenigheid over zowel de stikstofmetingen als het hierop baseren van beleid lijkt alleen maar te zijn toegenomen, zowel in politiek Den Haag als daarbuiten. Hoe kan Nederland nu nog snel van het 'stikstofslot' af? In Buitenhof: hoogleraar Integrale Stikstofstudies Jan Willem Erisman, die het RIVM-meetmodel hielp ontwikkelen. En gedeputeerde van Friesland Johannes Kramer, de eerste provinciebestuurder die oog in oog stond met zijn woedende boeren en besloot aan hen toe te geven.

'De kunst van het ongelukkig zijn' 'Streven naar geluk als doel van het leven is een vergissing
' In zijn nieuwe boek 'De kunst van het ongelukkig zijn' stelt de Belgische psychiater Dirk De Wachter de vraag: wat is geluk, hoe kunnen we dit bereiken en moeten we dit willen bereiken?

In deze uitzending van Buitenhof was Pieter Omtzigt te gast. De presentatie was in handen van Jort Kelder en Pieter Jan Hagens. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Pieter Omtzigt, Johannes Kramer werd uitgezonden op zondag 20 oktober door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie