Uitzending
Buitenhof - Neelie Kroes, Jet Bussemaker & De Papieren Media

Neelie Kroes, Jet Bussemaker & De Papieren Media

Buitenhof

17-11-2013

| 1296 x bekeken | 0 reacties
5
Eurocommissaris Neelie Kroes
Federalisme versus nationalisme: het is een even oud als actueel probleem in Europa. Ook binnen de VVD. Deze week liepen de tegenstellingen binnen de partij over Europa hoog op. Mark Verheijen en Frits Bolkestein staken hun mening niet onder stoelen of banken. Wat is de beste koers voor de VVD nu de Europese verkiezingen naderen en de PVV en extreem rechts een steeds grotere aanhang krijgen. In Buitenhof Eurocommissaris Neelie Kroes.

Minister Jet Bussemaker
Al weken woedt er een verhit debat over de kwaliteit van de universiteiten: over het onderwijs, over het onderzoek.Hoe krijgen we het niveau omhoog? De druk om in wetenschappelijke tijdschriften te publiceren is veel te groot. Dat gaat ten koste van fundamenteel onderzoek en van degelijk en inspirerend onderwijs, zo stellen enkele vooraanstaande wetenschappers. In Buitenhof de visie van de minister van Onderwijs Jet Bussemaker.

De toekomst van de papieren media
Papier of digitaal: de discussie over de toekomst van kranten en tijdschriften brandt los. Maandag maakt de Weekbladpers Groep bekend welke ingrepen daar nodig zijn. Onlangs schrapte het Finse uitgeversconcern Sanoma 32 titels en 500 arbeidsplaatsen.

De hoofdredacteur van de Volkskrant, Philippe Remarque, in debat met media-ondernemer en oprichter van Quote Maarten van den Biggelaar.

In deze uitzending van Buitenhof waren Neelie Smit-Kroes en Jet Bussemaker te gast. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Neelie Kroes, Jet Bussemaker & De Papieren Media werd uitgezonden op zondag 17 november door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!