Uitzending
Buitenhof - Jozias van Aartsen, Klimaattop Parijs, De Belofte

Jozias van Aartsen, Klimaattop Parijs, De Belofte

Buitenhof

8-11-2015

| 1545 x bekeken | 0 reacties
4
Jozias van Aartsen
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen bezocht de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN, om te zien wat zijn stad kan doen aan de vluchtelingenproblematiek en hoe die in de toekomst in goede banen geleid kan worden.

Klimaattop in Parijs
Er is sinds deze week al een delegatie milieuactivisten onderweg naar de plek waar het de komende maand moet gebeuren: Parijs. Tijdens de klimaattop in december zullen wereldleiders een nieuw klimaatverdrag gaan ondertekenen. De vorige grote klimaattop in Kopenhagen draaide uit op een teleurstelling. In Buitenhof: een debat tussen CDA-Europarlementariër voor het milieu Annie Schreijer-Pierik en GroenLinks-Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren.

De Belofte
Deze week verscheen De Belofte, het boek van Pieter Hilhorst over zijn opkomst en ondergang in de Amsterdamse politiek. In Buitenhof een gesprek over hoge verwachtingen, ambitie en idealen.

In deze uitzending van Buitenhof waren Jozias van Aartsen, Pieter Hilhorst, Annie Schreijer-Pierik en Liesbeth van Tongeren te gast. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Jozias van Aartsen, Klimaattop Parijs, De Belofte werd uitgezonden op zondag 8 november door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie