Uitzending
Buitenhof - Jet Bussemaker en het Hoger Onderwijs, De NAVO & De Economische Sleur

Jet Bussemaker en het Hoger Onderwijs, De NAVO & De Economische Sleur

Buitenhof

31-8-2014

| 1021 x bekeken | 0 reacties
3
Minister Bussemaker
Maandag opent minister van Bussemaker het Academisch jaar. In Buitenhof vertelt ze hoe het verder moet met het hoger onderwijs. En wat kan het kabinet doen om doormiddel van onderwijs antisemitisme te bestrijden?

DE NAVO
Gisteren meldde de Financial Times dat de NAVO 10.000 man naar Oost Europa wil sturen. Onder leiding van de Britten en met hulp van de Nederlanders. Over die plannen luitenant-generaal b.d. Ton van Loon. Van Loon was commandant voor ISAF in Afghanistan.

Coen Teulings
Er is nog geen zicht op herstel van de Europese economie nu ook Duitsland richting recessie sluipt. De groei is verdwenen en de werkloosheid in Europa blijft verontrustend hoog. Een doemscenario van langdurige economische malaise ligt op de loer. Economen pleiten voor onorthodoxe maatregelen. Wat te doen? In Buitenhof een gesprek met voormalig directeur van het Centraal Planbureau Coen Teulings.

In deze uitzending van Buitenhof waren Coen Teulings en Jet Bussemaker te gast. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Jet Bussemaker en het Hoger Onderwijs, De NAVO & De Economische Sleur werd uitgezonden op zondag 31 augustus door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie