Uitzending
Buitenhof - Frans Timmermans en Minister Schippers

Frans Timmermans en Minister Schippers

Buitenhof

15-3-2015

| 1099 x bekeken | 0 reacties
5
Frans Timmermans
Het is lang geleden dat een Eurocommissaris afkomstig was van PvdA huize. Sinds november is Frans Timmermans nu bezig. Wat voor accenten kan hij eigenlijk leggen? Hij was nog niet begonnen of het jihadisme sloeg toe in Europa: van Parijs tot Kopenhagen. Wat daartegen te doen? En dan de prangende vraag: hoewel de economie aantrekt, blijft de groei van de werkgelegenheid in Europa daarbij ver achter. Hoe zwaar is eigenlijk Frans Timmermans missie in het Brusselse?

Minister Edith Schippers
Na turbulente weken voor haar partij, is zondag minister Edith Schippers (Volksgezondheid, VVD) in Buitenhof te gast. Hoe kijkt zij aan tegen het vertrek van VVD-prominenten minister Opstelten en staatssecretaris Teeven? Woensdag gaat Nederland naar de stembus en de coalitie staat op flink verlies. “De VVD houdt koers,” is de campagneleus, maar gaat dat lukken als de politieke verhoudingen in de Eerste Kamer nog verder versnipperd raken?

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Frans Timmermans en Minister Schippers werd uitgezonden op zondag 15 maart door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie