Uitzending
Buitenhof - De toekomst van Europa & Emile Roemer

De toekomst van Europa & Emile Roemer

Buitenhof

9-5-2010

| 1650 x bekeken | 0 reacties
7
De toekomst van de euro, de toekomst van Europa
Zondag komen de Europese ministers van financiŽn bijeen om te vergaderen over een mogelijk Europees noodfonds. Het gevaar dat de Griekse crisis naar andere Zuid-Europese landen overslaat neemt hand over hand toe. Krijgt Europa meer bevoegdheden zodat men elkaars begrotingsbeleid kan gaan controleren? En wie moet daarin het initiatief nemen? In Buitenhof een debat met Roderick Munsters, CEO Robeco Groep, Hans van Baalen VVD-Europarlementarier en Casper de Vries, hoogleraar monetaire economie aan de Erasmus School of Economics.

De lijsttrekker uitgedaagd: Emile Roemer
In aanloop naar de verkiezingen wordt in Buitenhof wekelijks de lijsttrekker van een politieke partij uitgedaagd door een kritische denker. Komende zondag bevraagt Barbara Baarsma, directeur van SEO Economisch Onderzoek en hoogleraar marktwerking, Emile Roemer van de SP. Heeft Roemer niet teveel vertrouwen in het vermogen van de overheid om te reguleren en welke conservatieve trekken bevat het programma van deze socialistische partij?

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel De toekomst van Europa & Emile Roemer is uitgezonden op zondag 9 mei door de VARA, de VPRO en de NPS. Te gast waren Barbara Baarsma, Emile Roemer en Hans van Baalen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee