Uitzending
Buitenhof - De rol van het bedrijfsleven & SNS in nood

De rol van het bedrijfsleven & SNS in nood

Buitenhof

20-1-2013

| 1166 x bekeken | 0 reacties
3
De rol van het bedrijfsleven
In Buitenhof is Feike Sijbesma, CEO van DSM te gast. Deze week kreeg hij een eredoctoraat van de Universiteit van Maastricht voor de manier waarop hij en DSM duurzaamheid in het hart van de bedrijfsvoering plaatsen. Komende week houdt hij op het World Economic Forum in Davos een speech over de rol van het bedrijfsleven nu en in de toekomst. In Buitenhof geeft hij een toelichting.

SNS
Achter de schermen woedt er op dit moment een harde strijd om de overleving van een belangrijke Nederlandse systeembank: SNS Reaal. Die bank dreigt door de problemen rondom de vastgoedtak kopje onder te gaan. Hoe kan SNS gered worden zonder dat alleen de belastingbetaler ervoor opdraait. En waarom moest het eigenlijk zover komen? Een tweegesprek met Ewout Irrgang (econoom en oud Tweede Kamerlid SP) en Sweder van Wijnbergen (hoogleraar economie UvA).

Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel De rol van het bedrijfsleven & SNS in nood is uitgezonden op zondag 20 januari door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Ewout Irrgang, Feike Sijbesma en Sweder van Wijnbergen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie