Uitzending
Break Free - MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

MH17 - Darryl Gunawan (herhaling)

Break Free

19-7-2019

| 589 x bekeken | 0 reacties
8
Het verhaal van Darryl Gunawan (19) uit Amstelveen. Darryl wordt door zijn omgeving omschreven als een 'wonderkind', een creatieve alleskunner. Op zijn vijftiende wint hij als dj de Kunstbende en mag draaien op grote dancefestivals als Mysteryland. Darryl raakt bevriend met de later wereldberoemde dj Martin Garrix die na zijn dood over hem zegt: "You've inspired me and so many other people. Love you." Hij weet dit allemaal te combineren met een studie geneeskunde en zijn relatie met vriendin Mara. In juli 2014 vliegen hij en zijn familie met de MH17 naar de Filipijnen, voor een familiebezoek. Aansluitend wil Darryl nog twee weken met een vriend gaan backpacken door Vietnam. Vijf jaar na de ramp probeert zijn tante Jessica, die als een grote zus voor hem was, dichterbij hem te komen door zijn reis af te maken.

De presentatie was in handen van Chris Zegers. Deze uitzending van het programma Break Free met de titel MH17 - Darryl Gunawan (herhaling) werd uitgezonden op vrijdag 19 juli door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee