Uitzending
Brandpunt - DNA als laatste kans en Natte voeten

DNA als laatste kans en Natte voeten

Brandpunt

17-10-2017

| 695 x bekeken | 1 reacties
7
Aart Zeeman en de vermiste kinderen van Colombia
Samen met Marcia Engel en Fiona Teggatz van Plan Angel reist de verslaggever naar Bogota om biologische ouders te helpen eindelijk hun verdwenen kinderen te vinden. De twee Nederlandse vrouwen zijn de laatste hoop van veel moeders die al decennia tevergeefs op zoek zijn. Gewapend met een wattenstaafje en een buisje trekken ze door Colombia om DNA te verzamelen dat ze in een grote databank stoppen. En dan is het wachten op misschien een match.

Liesbeth Staats en onze aanhoudende strijd tegen het water
Hoe we op een slimme manier samen met de natuur droge voeten weten te houden. De verslaggever gaat ook bij zichzelf te rade, want volgens de overheid kan de burger wel wat meer doen. Omdat diezelfde overheid al jaren het water onder controle heeft, zijn we een beetje vergeten wat ook al weer de gevaren zijn van onder NAP leven. Staats over eigen initiatief en de gevaren van water.

De presentatie was in handen van Aart Zeeman, Liesbeth Staats, Sacha de Boer en Henk van der AAa. Deze uitzending van het programma Brandpunt met de titel DNA als laatste kans en Natte voeten werd uitgezonden op dinsdag 17 oktober door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie