Programma
Boeren, Bijbels en Beauties

Boeren, Bijbels en Beauties

6
In de realityserie Boeren, Bijbels en Beauties bij SBS6 volgen we een aantal Spakenburgers. Van oudsher is Spakenburg, net als het voormalige eiland Urk, een echt vissersdorp. Spakenburg is hét dorp van boeren en van marktkoopmannen, van vlees en van vis en van voetbal en van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. De inwoners van Spakenburg hebben een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspot. In de serie zien we een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners van Spakenburg. Deze Spakenburgers laten ons de wereld van koeien, kerken en kapsalons zien.
De eerste uitzending van Boeren, Bijbels en Beauties is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Boeren, Bijbels en Beauties

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Boeren, Bijbels en Beauties online beschikbaar komt)
Nieuws over Boeren, Bijbels en Beauties
 • Boeren, Bijbels en Beauties - SBS6 volgt Spakenburgers in nieuwe realityserie

  SBS6 volgt Spakenburgers in nieuwe realityserie

  8-6-2022

  SBS6 komt na Urk! met nog een realityserie over een kerkelijk dorp. In Boeren, Bijbels en Beauties volgt de familiezender de inwoners van Spakenburg. Van oudsher is Spakenburg een vissersdorp, net als het voormalige eiland Urk. De soap is vanaf maandag 18 juli om 20:30 uur te zien op SBS6.

  Een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners van Spakenburg laten de camera’s van SBS6 toe in hun leven. Spakenburg is het dorp van boeren en van marktkoopmannen, van vlees en van vis en van voetbal. De Spakenburgers laten de kijkers de wereld van koeien, kerken en kapsalons zien.

  SBS6 komt in de zomer ook met een nieuw seizoen van Urk! De dinsdagavond is het terrein van onder meer Teun Föhn en de tweelingzussen Mathilde en Gerda. Urk! is sinds 2019 te zien op SBS6. De zender scoort momenteel goed met realityseries, zoals Chateau Meiland en Massa is Kassa.
  Lees verder
Boeren, Bijbels en Beauties info
Over dit programma