Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Welke trouwjurken zullen Kate en Charlene kiezen?

Welke trouwjurken zullen Kate en Charlene kiezen?

Blauw Bloed

11-12-2010

| 2146 x bekeken | 0 reacties
6
In de komende uitzending van Blauw Bloed een vooruitblik op de twee koninklijke huwelijken van volgend jaar: prins William trouwt op 29 april met Kate Middleton en monaco" class=dossierlink>prins Albert van Monaco huwt op 2 juli Charlene Wittstock. Dé vraag die iedereen nu vooral bezig houdt, is welke bruidsjaponnen de twee toekomstige prinsessen zullen kiezen. In Blauw Bloed neemt onze modedeskundige alvast een voorschot op de mogelijke trouwjurken van Kate en Charlene.
Ook aandacht voor prinses Máxima, die donderdag in Amersfoort het 25ste restaurant van ‘Resto VanHarte’ opent. Dit is een initiatief van het Oranje Fonds en moet bewoners dichter bij elkaar brengen. In het Resto VanHarte kunnen zij een goedkope maaltijd krijgen die door vrijwilligers worden klaargemaakt.
Prinses Máxima had het druk deze week, want maandag was zij, samen met prins Willem-Alexander, aanwezig bij het 85-jarig jubileum van de Buitenlandse Persvereniging in Nederland (BPV). Ook voor correspondenten die verslag doen vanuit ons land is ons koningshuis een veelbesproken onderwerp.
In de serie ‘de make-up van de prinsessen’ nemen visagist Mari van de Ven en Kim Querfurth van tijdschrift AvantGarde deze keer koninklijke blondines onder de loep. De blonde prinsessen Mette-Marit, Mathilde en Madeleine hebben ieder zo hun eigen look.
En Leerdam is natuurlijk dé plaats in Nederland die bekend staat om haar prachtige glaswerk. Ook de koninklijke familie weet dat, want al decennia lang hebben de Oranjes warme belangstelling voor het glas van Royal Leerdam. Sinds kort huist het Glasmuseum in een nieuwe setting en Blauw Bloed gaat op zoek naar het ‘koninklijke’ van de collectie.
Dit en nog veel meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland in Blauw Bloed rond 19.25 uur op Nederland 2.

Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Welke trouwjurken zullen Kate en Charlene kiezen? is uitgezonden op zaterdag 11 december door de EO. De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie