Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Interview prinses Laurentien over duurzaamheid

Interview prinses Laurentien over duurzaamheid

Blauw Bloed

28-9-2013

| 2258 x bekeken | 0 reacties
3
Deze week in Blauw Bloed spreken we prinses Laurentien, die met haar eigen stichting, de 'Missing Chapter Foundation' zich wil inzetten voor duurzaamheid en het besparen van energie. Ze wil dat samen met kinderen doen. Het eerste doel is: korter douchen. Hoe regelt prinses Laurentien dat trouwens thuis?

Dan de festiviteiten rond het tweehonderd jarig bestaan van ons koninkrijk. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en voorzitter Ank Bijleveld van het Nationaal Comité 200 jaar koninkrijk komt dat toe lichten in de studio. Wat gaat er gebeuren en is er al iets van enthousiasme te merken voor dit jubileum, dat eind november van start gaat op het strand van Scheveningen?

Kleden dochters van royals zich beter dan hun koninklijke moeder? Dat is lang niet altijd het geval. Modekenners kijken in Blauw Bloed wie zich beter kleedt: Koningin Elizabeth of haar dochter Anne- koningin Paola of haar dochter prinses Astrid- koningin Sylvia of haar dochters Madeleine en Victoria ?

In België zijn koning Filip en koningin Mathilde bezig met de 'Blijde Intredes' om zo hun land en hun volk beter te leren kennen. Tijd om de balans op te maken: hoe gaan die visites en wat komen ze onderweg tegen aan protest en enthousiasme?

Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Interview prinses Laurentien over duurzaamheid is uitgezonden op zaterdag 28 september door de EO. De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie