Uitzending
Blauw Bloed - Doop prinses Luisa Irene in Parma

Doop prinses Luisa Irene in Parma

Blauw Bloed

29-9-2012

| 2883 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van Blauw Bloed een verslag van de doopplechtigheid van prinses Luisa Irene, de dochter van prins Carlos en prinses Annemarie, zaterdag in Parma. Prinses Irene en haar kinderen zullen aanwezig zijn bij de doop door bisschop Enrico Solmi, die ook de mis opdroeg tijdens de uitvaartdienst van Carlos Hugo, de grootvader van Luisa en de vorige hertog van Parma.
In eigen land presenteert prins Willem-Alexander de nieuwe kinderpostzegels van dit jaar. Bijzondere zegels, want Willem-Alexander maakte zelf de foto's, van de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Hiermee treedt de prins in de voetsporen van zijn vader prins Claus, die 40 jaar geleden foto's maakte van zijn drie zonen voor de kinderpostzegels 1972.
Prinses Máxima zet zich al sinds jaar en dag in voor een betere voorlichting over geldzaken, zowel voor jong als oud. Daarom is vrijdag in Amersfoort aanwezig bij de pensioenmarkt, waar ondernemers informatie krijgen over hun pensioenen.
En ze zijn niet weg te denken uit de garderobe van koningin Elizabeth, ze pasten perfect bij de glamour die Grace Kelly wilde uitstralen en ook onze eigen prinses Máxima draagt ze regelmatig. Handschoenen. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten en je draagt ze volgens een bepaalde etiquette.
Dit en nog veel meer koninklijk nieuws in Blauw Bloed, rond 19.30 uur op Nederland 2.

Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Doop prinses Luisa Irene in Parma is uitgezonden op zaterdag 29 september door de EO. De presentatie was in handen van Jeroen Snel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie