Warme, donkere kleuren, een prominente open haard en sfeervolle verlichting. Inge en Bart hebben het oude zusterhuis van ruim honderd jaar oud in Zutphen omgetoverd tot een fijn familiehuis.
Drie jaar geleden ging culinair-expert
Alain Caron op bezoek bij drie kameraden in de Hoekse Waard die sojasaus maken van sojabonen, geteeld op Nederlandse bodem. Alain mocht een vat op zijn naam zetten. Al die tijd moest het vat fermenteren en nu is het zover, Alains sojasaus wordt geperst. De Hollandse sojasaus is wereldwijd een hit, er is zelfs belangstelling vanuit
Japan vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en het ambachtelijke maakproces.
De presentatie was in handen van
Alain Caron,
Sharon de Miranda,
Ramon Brugman,
Eva van de Ven,
Martin Stuger,
Marieke Schatteleijn en
Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op maandag 15 februari door KRO-NCRV.