Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

29-1-2020

| 295 x bekeken | 0 reacties
5
Interieurstylist Theo-Bert Pot is vandaag in IJsselstein, waar de 43-jarige Erika samen met haar twee katten in een appartement woont. Erika is erg sociaal bewogen. Zo heeft zij onlangs een nier gedoneerd aan een onbekende, omdat zij het normaal vindt haar gezond te delen met anderen die dat minder hebben. Toen ze daardoor wat langer thuis zat, zag ze dat het hoog tijd werd om haar huiskamer te moderniseren, maar wel met behoud van haar geliefde, eikenhouten kast. Theo-Bert gaat vol enthousiasme aan de slag om er iets sfeervols van te maken.

Sommelier Lendl Mijnhijmer gaat in Amsterdam langs bij Ruben Maduro, die daar zijn eigen rum brouwt met natuurlijke ingrediŽnten. Chef-kok Leon Mazairac maakt er een bijzondere panna cotta bij.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op woensdag 29 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie