Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

25-1-2020

| 308 x bekeken | 0 reacties
7
Mirella woont met haar vriend Paul en kat Izzy in een oud herenhuis in Haarlem. Als interieur- en vastgoedstylist is het voor haar niet moeilijk om van dit huis iets moois te maken, helemaal niet als je vriend ook nog eens meubelmaker is. Het is een eeuwenoud huis, inclusief en-suitedeuren, glas-in-loodramen en een ornamentenplafond om verliefd op te worden.

Sharon maakt een vegetarisch stamppotje met een tropische twist. Daarbij serveert ze een smoothie van stoofperen.

Nanning van Wijk heeft in het Groningse Niekerk een kudde met 53 Longhorns. Een imposant en zeldzaam oud, Engels runderras. Hoewel hij als boerenzoon opgroeide met Blonde Aquintaines was het nooit de bedoeling zijn eigen kudde koeien te hebben. Ze kwamen op een bijzondere manier op zijn pad en zijn nooit meer weggegaan. En nu is hij naast slager ook hobbyboer én doet hij aan natuurbeheer en hebben de Longhorns een speciaal plekje in zijn hart ingenomen.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op zaterdag 25 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie