Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

23-1-2020

| 253 x bekeken | 0 reacties
5
De Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude in Delft is een statig pand uit de 18e eeuw, midden in het historische centrum van Delft. De Fundatie van Renswoude was vroeger een Nederlandse stichting, met als doel begaafde weesjongens een goede opleiding te geven. Er woonden echter nooit meer dan twaalf weesjongens in het weeshuis, wat een luxe en een voorrecht was ten opzichte van de gewone weeshuizen. Architectuurhistoricus Valentijn Carbo weet alles over de geschiedenis van dit pand en geeft een rondleiding in de stijlkamers, die allemaal een eigen uitstraling hebben.

Sharon maakt een lekkere bowl, vol met groenten, kruiden en wilde rijst en als topping een Indiase yoghurtdip. Een smakelijk vitaminebommetje.

Tuinexpert Martin Stuger is in Apeldoorn waar Gerda van Vessem en haar man Fred al meer dan 25 jaar wonen. Hoewel tuinieren altijd een grote hobby van Gerda is geweest, lukt het haar steeds minder om de voortuin te onderhouden. Ze roept de hulp in van Martin en hij gaat haar helpen om de voortuin weer aantrekkelijk en makkelijk te onderhouden te maken.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op donderdag 23 januari door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie