Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

23-10-2019

| 571 x bekeken | 0 reacties
5
In de historische binnenstad van Dordrecht pronkt een statig pand in de buurt van de historische havens. Het interieur doet denken aan een stadspaleis met prachtige toonzalen en een monumentale gang waar flink geflaneerd kan worden. Vreni en Lťon sloegen steil achterover toen ze deze plek voor het eerst zagen en besloten het te kopen. Ze richtten het huis in met extravagant behang en een mix waarbij kitsch en chique op mooie wijze samenkomen.

Culinair expert Alain Caron is in Overijssel waar hij samen met driesterrenchef Jonnie Boer het water van Zwolle opgaat. Jonnie kent de omgeving op zijn duimpje en weet precies waar hij mooie en lekkere ingrediŽnten kan halen. Er wordt wat geplukt, gekocht en gevangen en samen wordt het omgetoverd tot een mooi gerecht.

In deze uitzending van Binnenste Buiten was Jonnie Boer te gast. De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op woensdag 23 oktober door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie