Uitzending
Binnenste Buiten - BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Binnenste Buiten

18-7-2019

| 234 x bekeken | 0 reacties
6
Vogelaar Camilla Dreef gaat op pad met Biesbosch-expert Thomas van der Es. In het najaar komen grote aantallen vogels, waaronder watervogels en reigers, af op dit voedselrijke gebied. Camilla en Thomas gaan varen in het voor Camilla onbekende gedeelte van het nationaal park bij Dordrecht. Op het water hoopt Camilla dichtbij koereigers te kunnen komen en als ze echt geluk heeft dan krijgt ze de visarend te zien.

Culinair expert Alain Caron is in Amsterdam waar hij ambachtelijk bakker Fred Tiggelman ontmoet, die nog écht volkorenbrood bakt. Alain is benieuwd wat zijn brood zo bijzonder maakt. Alain bereidt een gerecht waarbij het brood van Fred helemaal tot zijn recht komt.

Marcel en Lesley bouwen aan de rand van hun geliefde stad Rotterdam een eigen droomwoning. Net binnen de ring is een geheel ecologische wijk verrezen waar het stel naar eigen wensen iets kan laten bouwen. Duurzaam wonen is even wennen voor het stel, al snel zijn ze er heel erg blij mee. Marcel en Lesley bouwen een houten skelet, ecologisch en toch van alle gemakken voorzien. Op deze plek komen Marcel en Lesley tot rust na een drukke werkdag.

De presentatie was in handen van Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman, Eva van de Ven, Martin Stuger en Marieke Schatteleijn. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten met de titel BinnensteBuiten werd uitgezonden op donderdag 18 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie